Csepp-Kőker Kft.
Közel a természethez...

Cast Stone Protector - Műkő impregnáló 0,5 liter

Nyomtatás
Az AQUA-STOP W® Cast Stone Protector műkőfelületek ideális impregnálószere.
noimage
Leírás

A termék szilikátalapú építőanyagok, terméskövek, téglák, vakolatok általánosan használható felületi impregnálószere. Gipszkarton lapokra azonban nem alkalmazható. A kezelt felület víztaszítóvá válik, így jelentős mértékben megvédi a víz káros hatásainak következményeitől, mint szétfagyás, salétromosodás, penészesedés. Lassítja a felület elszürkülését is, mivel a levegőben levő lebegő porszemcsék kevésbé tudnak a felületre tapadni. Ugyanakkor nem csökkenti a felületek páraáteresztő képességét.

A termék színtelen, áttetsző, vízszerűen híg folyadék, amely hatóanyag tartalma 10-12%, sűrűsége 0,8–0,9 g/cm3. Tűzveszélyes oldószereket tartalmaz!

A hígítatlan terméket száraz, tiszta, pormentes, a laza részektől letisztított felületre kell felvinni, ecset, teddy-henger, nagycseppes permetezés révén. Porlasztani tilos! Legalább két réteget érdemes felvinni, mégpedig az ún. „nedves a nedves” eljárással, azaz a második réteget az első réteg megszáradása előtt kell felhordani. A kezelendő felület nem lehet felforrósodva, majd kezelés után 36-48 órán keresztül nedvességtől és hőtől is védeni kell a védőhatás kialakulásáig. A kiadósság függ a felület tömörségétől, általában 3-5 m2/l felhasználással lehet számolni. Munkavégzés közben szerves oldószerek szabadulnak fel, ezért a dohányzás és nyílt láng használata tilos. Zárt térben ezen kívül gondoskodni kell a megfelelő szellőzésről is.

A kezelendő felület közelében levő egyéb tárgyakat érdemes lefedni a kezelés megkezdése előtt, mert az azokra került szercseppek nehezen eltávolítható foltosodást okozhatnak.
Eredeti, bontatlan csomagolásban a termék legalább egy évig tárolható. Mivel tűzveszélyes oldószereket tartalmaz, ezért felmelegedéstől és hősugárzástól védeni kell. Nem fagyérzékeny. Használat után a tárolóedényt gondosan kell visszazárni, megelőzendő a termék károsodását. A garanciális idő lejárta után a termék felhasználhatóságáról próbakezeléssel kell meggyőződni.

Kiszerelés
0,5 l
kg
Burkoló- és falazó kövek

Burkoló- és falazó kövek

Andezit kövek, bazalt kövek, gneisz kövek, gránit kövek, homokkövek, kvarcit kövek, márvány kövek, mészkő kövek, onix kövek, pala kövek, porfir kövek, stb.

Megtekintés

Sziklakerti- és kerti kövek

Sziklakerti- és kerti kövek

Sziklakövek, görgeteg kövek, zúzott kövek, apró folyami kövek, egyedi sziklakövek, tipegőkövek

Megtekintés

Segédanyagok

Segédanyagok

Kőragasztók, kőfugázók, kőimpregnálók és kőtisztítók minden kőfelületre

Megtekintés

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a látogató statisztika gyűjtéséhez.